Monday, November 29, 2010

Salam Kembali...

Dalam 3 bulan memencilkan diri ni macam2 p0n da jadi.... Dari 1 tempat ke 1 tempat aku jalan sampai aku x tau ke mana arah tuju..hai lawak gak ni.. Da tu tambah koleksi boyfren lak.. Hahaha... Mangkok hayun gak aku ni rupanya.. Tapi yang x le bla nye asal la sume orang ngat aku ni baik padahal aku ni pedajal pew..

Macam ni la hidup aku x tau la bila nak berubah..tapi tak kisah la asal kan bahagia...yang penting semayang tak tinggal..dosa tetap dosa yang wajib jangan lupa.. jangan tambah dosa lak kan.. hehe..

Well... Malam ni nak hang out xle sebab umi cakap jangan g mana2.. Aku p0n da warning b0y aku jangan berani2 nak kuar mermpit lak...

Tbe2 aku rasa rindu lak kat girlfren aku nie... Hai si comot ape khabar hang? Aku rindu kat ko n anak2 k0 yang c0mel2 belaka.. Hehehe mish u s0 much...

Actually s0k ada interview tapi aku selamba badak je x prepare ape2 ni.. Mangk0k t0l la..Da ar td da shopping sakan beli kasut ngan beg konon utk interview tapi resume sijil2 sume x susun p0n lagi.. Tapi aku memang harap sangat di0wang terima aku.. K0t2 dapat fly ke Brunei da kira bgus.. Hope sume b0leh doakan kejayaan aku...

Wa chaw lu ahh... Salammmm...

4 comments:

princeduyong said...

good luck esok...

cokelat said...

yea haa...dapat gok komen..interview tetap interview tapi blog pon nak kne hias gok malu ke orang laa blog mcm sampah...hhuhuhu

Huda Luna said...

ceshh panggil aku comot

good luck esok!
n nnt jumpe tau kalau leh

cokelat said...

kuang kuang kuang...hahaha

bosh..repair blog aku weh..bruk gle neh